Skip to main content

Videoproducties

Je marketingdoelen behaal je met een online videoproductie. SKIPP helpt jou graag
bij het maken van een commercial, een corporate video en meer.

Impact genereren met een videoproductie

Bedrijven zien steeds vaker in dat je je marketingdoelen goed kunt bereiken met de inzet van een film productie en videomarketing.

Met een videoproductie bereik je namelijk snel een groot publiek en je spreekt je doelgroep in iedere fase van de customer journey aan.

Creative Video Agency SKIPP brengt jouw verhaal inspirerend en krachtig in beeld.

Slide
Spelen
Slide
Spelen

Onze verschillende videoproducties:

Corporate video

Jouw organisatie is geweldig en dat wil je aan de rest van de wereld laten zien. Met een bedrijfsfilm laat je op de beste manier zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom. Bij SKIPP visualiseren wij jouw corporate identity.

Recruitment video

Met een recruitment video geef je potentiële nieuwe werknemers direct een kijkje in de keuken op je kantoor, de functie en zijn nieuwe collega’s. Effectief, want beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Interactive video

In een interactieve video kan de kijker in jouw video klikken en zelf bepalen hoe een video verder loopt. Hoe gaaf is dat!? Dit maakt een video nog dynamischer waardoor deze langer bekeken wordt.

Aftermovies

Met een aftermovie promoot je een feest of evenement op de beste manier. Het is niet voor niets een van de populairste vormen van videocontent op social media.Social media video

Met een social media video leert jouw doelgroep je bedrijf echt kennen. Je laat namelijk precies zien waar jouw bedrijf voor staat. Een video houdt langer de aandacht vast. Het is zelfs de meest populair vorm van content.

Campagne video

Een campagne video is in iedere fase van de customer journey geschikt. Je brengt er de gedachte van je bedrijf of je nieuwe product mee over waardoor mensen snel doorklikken naar je website.


Productvideo

Een productvideo is onmisbaar voor webshops. Kopers voelen zich namelijk sneller verbonden met je product. Een productvideo brengt je product tot leven. Dat zorgt voor meer aankopen.

Promotiefilm

Je boodschap overbrengen en daarmee echt indruk maken? Dat doe je met een promotiefilm. Of het nu gaat om een nieuw product of een dienst die je wilt promoten. Een promotiefilm werkt.

Bedrijfsjournaal

Met een bedrijfsjournaal geef je echt een visitekaartje af naar je klanten, medewerkers en prospects. Een dynamisch visitekaartje welteverstaan. Breng uniek je boodschap over.


Testimonials

Je klanten zijn je beste verkopers. Met een testimonial video laten wij jouw klanten hun verhaal doen over jouw producten of diensten. Dat geeft pas echt vertrouwen.Drone video

Met een drone is alles mogelijk. De beelden worden geschoten vanuit vogelperspectief en dat geeft een extra dimensie aan beelden en producties. Gegarandeerd een unieke video dus.


Commercial

Met een commercial planten we jouw product, merk of dienst in maximaal 1 minuut in het geheugen van je doelgroep. De video staat helemaal in het teken van overtuigen tot aankoop. Een commercial raakt, altijd.

Webinar

Met een webcast of webinar breng je een groot online publiek iets bij over jouw dienstverlening of product. Deze techniek heeft een bewezen aantrekkingskracht op kijkers.


Voice-overs

Met een goede voice-over versterk je de beelden in een videoproductie en geef je de boodschap nog meer lading. Samen met onze copywriters schrijven wij voor jou een pakkend script.


Even snel een prijs opvragen?

 telephone large blue2 +31 (0)88 141 14 14

Slide
Spelen
Slide
Spelen

.

" >

Dit is waarom onze klanten voor SKIPP kiezen

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Van strategie naar concept

Als creative agency gaat bij ons een video campagne veel verder dan alleen de video. We verdiepen ons eerst in jouw bedrijf.

Tijdens een gesprek vertel je ons waar je voor staat en wat je wilt bereiken met de video. Daarna bedenken we een strategie met heldere doelen.

Zo weten we precies waar we naartoe werken. Vervolgens maken we een concept voor jullie video, waar we samen over sparren.

Campagne productie en prestaties: de volgende stap

In de volgende stap werken we de scènes heel precies uit. Zijn we het overal over eens? Dan is het tijd voor de campagne video productie.

We gaan dan aan de slag met de opnames of een animatie, waarna we alles monteren. Hoewel het eindresultaat dan klaar is, zit ons werk er zeker niet op.

Onze specialisten blijven namelijk in de gaten houden wat de resultaten zijn. Op basis daarvan sturen we bij waar nodig.

We meten alles:

  • Het kijk- en klikgedrag
  • Het deelgedrag
  • Het aantal websitebezoeken vanuit je campagne video
  • Het aantal conversies als gevolg van je video
  • Welk kanaal de beste resultaten oplevert

Waarom SKIPP?

SKIPP is een full service Creative Video Agency. Al sinds 2005 brengen wij de marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen.

Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welke agency dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien.

Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content. Toegevoegde waarde realiseren is wat ons team drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Waarom SKIPP?

SKIPP is een full service Creative Video Agency. Al sinds 2005 brengen wij de marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen.

Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welke agency dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien.

Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content. Toegevoegde waarde realiseren is wat ons team drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of marketing bureau: wij werken voor allerlei verschillende bedrijven. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

Onze blije klanten aan het woord

Onze klanten beoordelen SKIPP gemiddeld met een 4,8 / 5  

Onze partners zijn niet alleen grote en kleine merken, maar ze hebben ook allemaal de doelstelling om in contact te komen met hun doelgroep en een hoog rendement te halen uit hun investering in video.

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

5 star logo

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

5 star logo

"Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

5 star logo

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van unieke, boeiende merk content in de vorm van video en animatie die het bewustzijn vergroot, draagvlak creëert en je merk succesvol positioneert.

Don't be shy, say hi!

Ik help je graag verder!
Erin Tuik
Creative Project Manager

Moermanskkade 301
1013 BC Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)88 141 14 14
h
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring
Cookie verklaring
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

SKIPP ® Creative Video Agency © 2023

SKIPP Creative Video Agency is part of:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.