Hi, wij zijn SKIPP
Bedenkers en makers

 

SKIPP is een full service creatief bureau voor video, animatie en videomarketing. Al sinds 2005 brengen wij marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen. Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welk bureau dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien. Toegevoegde waarde realiseren is wat het team van SKIPP drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Een coole video of animatie is het eindresultaat. De kracht van SKIPP zit in de aanpak van alles wat daaraan voorafgaat. Hoe wij meedenken vanuit jouw positie als opdrachtgever. En hoe wij solide projectmanagement plooien rond een agile manier van werken. In zes stappen helpen wij je door het proces. Nieuwsgierig geworden? Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Neem contact op om meer werk te zien en je alles in detail uit te laten leggen.

SKIPP TEAM

Een grote super creatieve familie

Leon Leon

Leon Toeset

Creative Director

Robin Robin

Robin Gatsonides

Creative Lead / Sr. Motion Designer

Gerard Gerard

Gerard Gunsing

Motion Designer / Cameraman

Lizelot Lizelot

Lizelot Verheijdt

Creative Producer

Jenifer Jenifer

Jenifer Toeset

Project Manager

Marcel Marcel

Marcel Fossen

Creative Developer

Bart Bart

Bart Koster

Marketing Creative

Michiel van Hout Michiel van Hout

Thor Remmerde

Junior Social Media Manager

Dude 1 Dude 1

Lotte de Jong

Junior Motion Designer

Dit is waar wij werkenOns kantoor bevindt zich aan het IJ in hartje Amsterdam. We kijken vanaf onze werkvloer uit over het IJ. Een bijzonder inspirerende werkomgeving. De omgeving zit bovendien vol met creatieve ondernemingen. Tijdens onze kantooruren hebben we dus veelvuldig contact met verschillende succesvolle organisaties waaronder onze partner in online marketing waar we nauw mee samenwerken.

Meer weten over onze manier van werken?

Laten we een keer koffie drinken. Dan vertellen we er alles over.

Hoe kunnen we je helpen?
Vul je e-mailadres in
Vul hier jouw naam in
Vul je telefoonnummer in
Waar kunnen we je mee helpen?