Hi, wij zijn SKIPP
Bedenkers en makers

 

SKIPP is een full service creatief bureau voor video, animatie en videomarketing. Samen met onze partner werken wij met een team van meer dan 25 experts dagelijks aan projecten waarmee we onze klanten helpen groeien. Al sinds 2005 brengen wij marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen. Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welk bureau dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien. Toegevoegde waarde realiseren is wat het team van SKIPP drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Een coole video, animatie en/of content strategy is het eindresultaat. De kracht van SKIPP zit in de aanpak van alles wat daaraan voorafgaat. Hoe wij meedenken vanuit jouw positie als opdrachtgever. En hoe wij solide projectmanagement plooien rond een agile manier van werken. In zes stappen helpen wij je door het proces. Nieuwsgierig geworden? Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Neem contact op om meer werk te zien en je alles in detail uit te laten leggen.

ONS SKIPP TEAM

Een grote super creatieve familie. Met meer dan 25 creatieve experts op het gebied van video, animatie en (online) marketing helpen wij dagelijks bedrijven te groeien.

Dit zijn onze vaste aanspreekpunten

Wil je ons hele team ontmoeten met meer dan 25 experts? Kom dan gewoon langs. We stellen ons graag aan je voor.

Leon Toeset - Creative Director          
Linkedin logo2

Robin Gatsonides - Creative Lead          
Linkedin logo2

Jenifer Toeset - Project Manager        
Linkedin logo2

Bart Koster - Marketing Creative          
Linkedin logo2

Lizelot Verheijdt - Creative Producer          
Linkedin logo2

Dit is waar wij werkenOns kantoor bevindt zich aan het IJ in hartje Amsterdam. We kijken vanaf onze werkvloer uit over het IJ. Een bijzonder inspirerende werkomgeving. De omgeving zit bovendien vol met creatieve ondernemingen. Tijdens onze kantooruren hebben we dus veelvuldig contact met verschillende succesvolle organisaties waaronder onze partner in online marketing waar we nauw mee samenwerken.

Meer weten over onze manier van werken?

Laten we een keer koffie drinken. Dan vertellen we er alles over.

Wat is de bedrijfsnaam?

Wie is de contactpersoon?

Wat is het Emailadres?

Wat is het telefoonnummer?Ongeldige invoer

herkomst

Ongeldige invoer