Alles over Animatie

Met een hippe uitleganimatie, whiteboard animatie of motion graphics grijp je op een onderscheidende manier de aandacht. Grote bedrijven, publieke instellingen en MKB ondernemingen maken inmiddels al gebruik via SKIPP van de informatieve kracht van kleurrijke animaties. Want wat je niet filmen kunt is met een animatie perfect uit te leggen. Oplossingen, concepten, regelgeving, Cloud computing: het is allemaal perfect te vertalen in een lichtvoetige en glasheldere animatie van 1 a 2 minuten. En voor de kijker het weet, zit de boodschap al tussen zijn oren.


Uitleg animatie

Uitleg animatie

Een uitleganimatie legt op geanimeerde wijze iets uit, letterlijk. De kracht is de lichtvoetigheid, al dan niet met milde humor, die maakt dat jouw verhaal met succes vertelt wordt.

Bekijk meer

Whiteboard animatie

Whiteboard animatie

Een whiteboard animatie tekent op een wit vlak snel, makkelijk en met succes de meest complexe zaken uit. Succes definiëren wij als: gezien, begrepen én onthouden door je doelgroep.

Bekijk meer

Motion Graphics

Motion Graphics

Motion Graphics ondersteunen heldere boodschappen met krachtige grafische beeldtaal. De combinatie van tekst, kleur, vorm en beweging, maakt een motion graphic tot een markante tool die helemaal van deze tijd is.

Bekijk meer