Alles over Video

Van bedrijfsfilm tot testimonial of animatie: video overtuigt. Video brengt je boodschap en je merkimago op een hoger niveau. Het is het meest krachtige medium voor een wereldwijd online publiek. Wij helpen je om dit marketinginstrument voor je bedrijf in te zetten. Vanaf het eerste ruwe idee tot perfect uitgewerkte productie.


Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Een pakkende bedrijfsfilm met veel impact waarmee we je bedrijf onderscheidend in de markt zetten.

Bekijk meer

Promotiefilm

Promotiefilm

Wij combineren een heldere boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid dat het jou doelgroep prikkelt en overtuigt.

Bekijk meer

Commercial

Commercial

SKIPP zorgt voor verbinding, herinnering en actie. Binnen 1 minuut zorgen wij dat jouw merk, product of dienst in het geheugen gegrift staat van je doelgroep.

Bekijk meer

Clientcase

Client case

Met een client case overtuigen tevreden klanten andere klanten. Daar weten wij bij SKIPP alles van.

Bekijk meer

Instructiefilm

Instructiefilm

Een goede instructiefilm kenmerkt zich door het op een heldere en duidelijke wijze visualiseren van de te nemen stappen, regels of unieke eigenschappen.

Bekijk meer

Video marketing

Video marketing

Wij ontwikkelen een online marketingstrategie die zorgt dat je video of animatie overal goed te zien is maar ook dat hij veel bekeken gaat worden.

Bekijk meer

Voice-over

Voice-over

De voice-over is een stem die in een film of animatie buiten het beeld commentaar geeft. "The voice makes the difference"

Bekijk meer

Kosten

Wat kost een bedrijfsfilm?

Wat kost een bedrijfsfilm maken? Het antwoord is heel simpel, maar wordt bepaald door een paar factoren die we moeten afstemmen.

Bekijk meer