Branded animation

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

RVO voert opdrachten uit namens verschillende ministeries, waaronder de ministeries van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Ook werkt RVO in opdracht van de Europese Unie.

Opdracht

Afvalbeheer en vervuilde watersystemen zijn een van de grootste uitdagingen van India. Omdat geen enkele voorziening dit geïntegreerde probleem kan oplossen, is het programma Waste to Wealth ontwikkeld.

Het doel is om impact te creëren op de kwaliteit van leven van gemeenschappen, levend op de oevers van de zwaar vervuilde Ganga. Waste to Wealth is een belofte voor een betere toekomst.

Resultaat

In een 90 seconden branded animatie visualiseren wij de problematiek en de oplossing. De animatie werdt gebruikt door Minister Rutte tijdens zijn werkbezoek aan India. 

Heb je interesse in een soortgelijke productie?

Bel of mail ons, dan vertellen we je er alles over!

Wat is de bedrijfsnaam?

Wie is de contactpersoon?

Wat is het Emailadres?

Wat is het telefoonnummer?
herkomst

Ongeldige invoer