Is it you we are looking for?

De leukste vacatures bij onze Creative Agency.

Groei mee met SKIPP

Pak je cliché-bingokaart er maar bij. Want als creative video agency kun je natuurlijk niet zonder: kantoorhond, pooltafel, tafeltennistafel, borrels, werkplek met uitzicht op het water, goede koffie, gezamenlijke sportsessies, een eigen Spotify-playlist en een hoop lol. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan voor de onderstaande vacatures!

Sales Creative

32-40 uur

Heb jij de skills om video, animatie, online marketing en creativiteit in een mix aan de man te brengen? Ben jij iemand die prospects weet te inspireren met succesvolle ideeën?

Bekijk dan nu deze vacature.

Cameraman (D.O.P) / Editor

Ter uitbreiding van ons team is SKIPP op zoek naar een ervaren cameraman D.O.P/ Editor.  Je werkt tegelijkertijd aan een aantal projecten van onze corporate klanten. We zijn op zoek naar iemand die de verhalen van onze klanten naar een hoger niveau kan tillen.

.

Project manager (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een creatieve projectmanager die het ook leuk vindt om onze producten te verkopen of dit te leren. Heb je ervaring met het managen van meerdere projecten tegelijkertijd? Houd jij ervan om zelf alle touwtjes in handen te hebben en zelfstandig te werken? Ga jij voor de hoogst haalbare kwaliteit en ben je een ster in het tevreden houden van je klanten? Ben je al enthousiast geworden? Top, dan is deze baan echt iets voor jou!

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van unieke, boeiende merk content in de vorm van video en animatie die het bewustzijn vergroot, draagvlak creëert en je merk succesvol positioneert.

Don't be shy, say hi!

Ik help je graag verder!
Robin Gatsonides
Creative Lead

Moermanskkade 301
1013 BC Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)88 141 14 14
h
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring
Cookie verklaring
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

SKIPP ® Creative Video Agency © 2022

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.