Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Skipp Marketing in Motion is al jaren partner van MVO Nederland. Wij hebben een hoge ambitie om een duurzaam bedrijf te zijn. Ons bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Wij richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Door de filmopnames die wij over de hele wereld maken worden we vaak geconfronteerd met de grote verschillen ten opzichte van ons eigen bestaan.

Met name de leefomstandigheden van kinderen, veelal dakloos raakt ons enorm. Sinds 2007 hebben wij een aantal kinderen geadopteerd via Stichting Healthy Malawi een kleine organisatie opgezet door de Nederlandse Sandra Verbaan. Deze bijzondere vrouw werkt belangeloos al jaren in Malawi en zorgt hier voor hulpeloze kinderen. Door adoptie en sponsoring heeft zij een aantal projecten opgezet die daadwerkelijk de leef kwaliteit van deze hulpeloze kinderen kan verbeteren. Voor meer informatie kunt u kijken op: healthymalawi.nl

Maar ook in Nederland steunen we een aantal geselecteerde goede doelen waaronder het belangrijke Kankeronderzoek in het Amsterdam Cancer Center van het VU Medisch Centrum waar we belangeloos een mini documentaire voor produceerde om het belang van kankeronderzoek te onderstrepen. In de komende tijd zullen we meer producties maken voor het VU Medisch Centrum ten bate van kankeronderzoek.

Ooit van Stichting Metakids gehoord? Juist! En daarom gaan wij ze helpen: als sponsor, gewoon omdat dat zin heeft. Achter deze lichtvoetige naam schuilt één van de grootste drama’s voor ouders.

Per jaar worden er in Nederland 800 kinderen geboren met een afwijking in hun metabolisme waardoor 75% hun 18de jaar niet zullen halen. Om stil van te worden, zeker als jezelf pubers hebt die je koelkast leegeten en veel te laat thuiskomen. Zij zullen dit nooit doen. Wij van SKIPP togen we naar Amsterdam, spraken met de tot op het bot gedreven directeur en we waren om.

We gaan helpen met filmproducties en strategie, zodat Nederland wéét wat het onder de leden heeft. Kijk hier en help ook mee: metakids.nl

Reizen is fantastisch! Wij reizen de hele wereld af om gave beelden te schieten voor verschillende producties. Helaas heeft ook onze reis negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Daarom proberen we zoveel mogelijk duurzaam te reizen. Duurzaam reizen betekent niets anders dan wanneer je reist, je ook rekening houdt met het milieu en de leefomstandigheden van mensen, zodat volgende generaties kunnen genieten van de mooie plekken op onze planeet. Wij compenseren onze CO² uitstoot via de projecten van Greenseat.