Trefzeker samenwerken

In een wereld die steeds intensiever communiceert zorgt SKIPP dat je boodschap overkomt. Dat gaat in een paar heldere stappen. Eerst onderzoeken wij wat je bereiken wilt en wat de uitgangspunten en uitdagingen zijn.

Begrijpen van je bedrijf en je situatie vinden wij essentieel. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, animatie of branding-acties, het is belangrijk om samen te kijken naar je doelgroep en je propositie en positie in de markt. Deze stap is essentieel voor het maken van een bedrijfsfilm, animatie of voor grafisch ontwerp van gedrukte en online middelen.

In de volgende stap ontwikkelen wij met ons team van designers en communicatiespecialisten een storyline of idee. Na goedkeuring werken wij een voorstel uit waarin we beschrijven hoe je productie eruit gaat zien.

 

Bedrijfsfilms

Bij een bedrijfsfilm gaan we gericht op pad om vast te leggen wat wij voor ogen hadden. Voorafgaand bepalen we in een productieoverleg welke apparatuur we inzetten, maken wij een shotlist van alle benodigde scenes en gaat onze producent, indien benodigd, acteurs scouten, de voice-over selecteren en een planning maken. Vrijwel alle opnames maken wij met haarscherpe cinemakwaliteit camera’s voor een eigentijdse uitstraling die je ook in tv-reclames en Amerikaanse series ziet. In onze high-end studio worden de beelden uiteindelijk gemonteerd en voorzien van motion graphics, voice-overs, ondertitels, stockbeelden, enzovoorts Daarna ontvang je de eerste draft ter goedkeuring. Als de bedrijfsfilm uiteindelijk helemaal klaar is kunnen wij je helpen met videomarketing. Bekijk hier onze pagina over bedrijfsfilms.

 

Animatie

SKIPP produceert verschillende animaties. De whiteboard animatie, de explainimation of uitleganimatie, Motion Graphics en 3D-animaties.

Bij een whiteboard animatie maken we een afspraak samen met onze sneltekenaar bij je op kantoor. In deze sessie bekijken wij samen hoe we de voice-over tekst visualiseren in tekeningen. De sneltekenaar maakt direct enkele schetsen en aan het eind van deze sessie hebben we de hele animatie opgezet in schetsen. In de volgende stap werkt de sneltekenaar de schetsen uit in mooie tekeningen die jullie mogen beoordelen. Na akkoord gaan we in onze studio de tekeningen animeren en voorzien van voice-over, muziek en geluidseffecten. De eerste draftversie krijg je zo snel mogelijk ter beoordeling. Als de animatie uiteindelijk helemaal klaar is helpen wij je graag met effectieve videomarketing. Bekijk hier onze pagina over whiteboard animaties

 

Uitleganimaties

Voor een explainimation of uitleganimatie ontwikkelen we eerst een script en een storyboard.
Dit storyboard is een stilstaande versie van de animatie, die stap voor stap elke scene weergeeft. De ontwerpen en grafische elementen zijn op geheel op maat en passend bij de huisstijl van je bedrijf. Dit storyboard leveren wij ter goedkeuring op en na aanpassingen en akkoord gaan wij de animatiefase in. De bewegende animatie wordt dan van de voice-over, muziek en geluidseffecten voorzien. De eerste draftversie krijg je zo snel mogelijk ter beoordeling. Als de animatie uiteindelijk helemaal klaar is helpen wij je graag met effectieve videomarketing. Bekijk hier onze pagina over uitleganimaties.

 

Videomarketing

Als de bedrijfsfilm of animatie gereed is helpen wij je graag met videomarketing. Daarmee zorgen wij dat je film goed zichtbaar is en dus goed bekeken kan worden. Onze specialisten kunnen je eigen YouTube kanaal opzetten of een bestaand kanaal optimaliseren en een social media campagne opzetten en beheren. Zo zorgen wij dat je meer haalt uit je marketinginvesteringen. Lees meer over het belang van videomarketing op onze pagina videomarketing.
Bekijk hier onze pagina over videomarketing.

 

Branding en Corporate idententy 

SKIPP is een agency met een unieke combinatie van film, animatie, graphic design en branding. Hierdoor zijn we een veelzijdige en zeer complete partner en kunnen we verschillende activiteiten ondersteunen en coördineren vanuit één hand. Dat maakt het makkelijker voor jou om je bedrijf consistent en onderscheidend in de markt te zetten. Het ontwikkelen van een merk of corporate identity vergt een combinatie van creativiteit, strategisch inzicht en graphic design. Op basis van grondig voorwerk gaan we samen met ons team van specialisten aan de slag om een onderscheidend merk of opvallende campagne te ontwikkelen. Bekijk hier onze pagina over communicatie.

 

Graphic design

Voor veel opdrachtgevers ontwikkelen wij websites, brochures, beursstands, folders en complete huisstijlen. Niet zomaar een aardig ontwerp maar altijd in lijn met je merkimago, huisstijl en bedrijfsidentiteit. Dat scheelt meteen ook afstemming en tijdrovende uitwisseling van bestanden en updates als wij ook film- en animatieproducties doen. bekijk hier onze pagina over graphic design.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Bel of mail ons. We vertellen je graag meer!

Neem contact op!

Daarom kiezen onze opdrachtgevers voor Skipp!

Doelgericht

Wij leveren sterke content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Marketing in motion met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt films, animaties, design en ruime expertise in marketingcommunicatie.