Wat kost een bedrijfsfilm?

Het antwoord is heel simpel, maar wordt bepaald door een paar factoren die we moeten afstemmen voordat we een reële prijs kunnen afgeven.

 

Wat kost dat?

SKIPP is geen doorsnee bedrijfsfilmproducent waar er vele van zijn te vinden op internet. Voor jou als opdrachtgever is het zeker moeilijk om een goede keuze te maken. Zo zijn er bureaus die 10.000 tot 15.000 euro rekenen terwijl er ook bedrijven zijn die voor 750 Euro of zelfs 450 euro een bedrijfsfilm maken.

Er zijn een aantal factoren die de investering in een bedrijfsfilm rechtvaardigen. De meest belangrijke is de waarde die je ervoor terug wilt. Wat moet de bedrijfsfilm voor je bedrijf gaan doen, wat wil je communiceren, hoe lang moet de investering meegaan en welke positie en propositie wil je naar buiten brengen?

Wil je je bedrijf profileren bij de juiste doelgroep en zorgen dat je een sterke propositie neerzet, gefilmd met high-end camera’s op 4K kwaliteit waardoor je op hoog niveau binnenkomt? Dan ben je bij SKIPP aan het juiste adres. 

Het lijkt veel, maar dit is wel waar je over besluiten moet bij het maken van een bedrijfsfilm. Met onze jarenlange ervaring zijn wij wel in staat om na een kort vraaggesprek snel een goede begroting te maken voor jouw film of animatie.

Nu we dit alles duidelijk gemaakt hebben, vinden wij het prima om aan te geven dat wij bij SKIPP bedrijfsfilms voor tevreden klanten maken vanaf 2.500 Euro.

Wij werken overigens bijna altijd met een fixed price dan weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent. Wel zo handig!

 

Kostenfactoren voor een film:

1. Een of meerdere voice-overs
2. Muziek inclusief afkoop van rechten
3. Teksten schrijven door copywriter
4. Aankoop en gebruik van stockbeelden
5. Het laten maken van animatie of motion graphics
6. Aantal dagen filmen en het aantal locaties
7. Luchtopnames met een drone
8. Het gebruik van acteurs
9. Het ondertitelen en vertalen van de film
10. Videomarketing

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien?

We helpen je graag op weg met een dynamische bedrijfsfilm en slimme online marketing. Zo zorgen wij ervoor dat je film wordt gezien door de juiste doelgroep. Jullie toekomstige klanten. Vul onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Dan vertellen we je er alles over. Geheel vrijblijvend!

Wat is de bedrijfsnaam?

Wie is de contactpersoon?

Wat is het Emailadres?

Wat is het telefoonnummer?Ongeldige invoer

herkomst

Ongeldige invoer