Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen

Skipp Film & Animation is al jaren partner van MVO Nederland. Wij hebben een hoge ambitie om een duurzaam bedrijf te zijn. Ons bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Wij richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Door de filmopnames die wij over de hele wereld maken worden we vaak geconfronteerd met de grote verschillen ten opzichte van ons eigen bestaan.

Stichting Healty Malawi

Met name de leefomstandigheden van kinderen, veelal dakloos raakt ons enorm. Sinds 2007 hebben wij een aantal kinderen geadopteerd via Stichting Healthy Malawi een kleine organisatie opgezet door de Nederlandse Sandra Verbaan. Deze bijzondere vrouw werkt belangeloos al jaren in Malawi en zorgt hier voor hulpeloze kinderen. Door adoptie en sponsoring heeft zij een aantal projecten opgezet die daadwerkelijk de leef kwaliteit van deze hulpeloze kinderen kan verbeteren. Voor meer informatie kunt u kijken op: healthymalawi.nl

 

Metakids

Ooit van Stichting Metakids gehoord? Juist! En daarom gaan wij ze helpen: als sponsor, gewoon omdat dat zin heeft. Achter deze lichtvoetige naam schuilt één van de grootste drama’s voor ouders.

Per jaar worden er in Nederland 800 kinderen geboren met een afwijking in hun metabolisme waardoor 75% hun 18de jaar niet zullen halen. Om stil van te worden, zeker als jezelf pubers hebt die je koelkast leegeten en veel te laat thuiskomen. Zij zullen dit nooit doen. Wij van SKIPP togen naar Amsterdam, spraken met de tot op het bot gedreven directeur en we waren om.

We gaan helpen met filmproducties en strategie, zodat Nederland wéét wat het onder de leden heeft. Kijk hier en help ook mee: metakids.nl