Wij toveren complexe verhalen
om tot een heldere animatie
Impact genereren met de
kracht van video en storytelling.


Daar zijn wij experts in!

Slider

Onze Video Formats

Onze Video Formats

Corporate video

Kijk je weleens naar je website en krijg je het gevoel dat je niets anders overbrengt dan je concurrentie? Wij bij SKIPP helpen bedrijven hun Corporate Identity te visualiseren.

Recruitment video

Weinig werkgevers hebben genoeg aan actieve sollicitanten om hun vacatures te vervullen. Maar hoe bereik je de latente kandidaat die best wil, maar zelf niet actief aan het zoeken is?

Interactive video

In een interactieve video kan de kijker in jouw video klikken waardoor hij zelf bepaalt wat hij te zien krijgt. Hoe gaaf is dat! Hierdoor is je video zeer dynamisch en kijkt men langer.

Aftermovies

Een aftermovie maken is een goede manier om een feest of evenement te promoten. Het is dan ook niet voor niets een van de populairste vormen van videocontent op Social Media.

Bedrijfsjournaal

Kijk je weleens naar je website en krijg je het gevoel dat je niets anders overbrengt dan je concurrentie? Wij bij SKIPP helpen bedrijven hun Corporate Identity te visualiseren.

Testimonials

Wij ontwikkelen de meest uiteenlopende clientcases voor diverse klanten. Een clientcase is een enorm effectieve manier van adverteren. Doordat je een klant hun verhaal laat doen, wek je vertrouwen.

Drone video

Een drone biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van opnames en geeft een extra dimensie aan beelden en producties. Het laat situaties zien vanuit een nieuw perspectief.

Commercials

Binnen 1 minuut zorgen wij dat jouw merk, product of dienst in het geheugen gegrift staat van je doelgroep. Creatie staat daarbij geheel ten dienste van conversie.

Webcast / Webinar

Webcast of een Webinars zijn een uitstekende manier om het online publiek te bereiken. Deze techniek heeft een enorme aantrekkingskracht op kijkers.

Impact genereren met onze Video's

Om doelen te bereiken zetten steeds meer bedrijven volop in op video marketing. Dat vereist sterke video's om door alle online informatie en afleiding heen te breken. SKIPP levert de meest effectieve video's voor websites en social media en zorgen dat ze gezien worden door de juiste doelgroep. 

Als je impact wilt genereren, helpen wij je graag met online video en animatie. De kracht van storytelling passen we toe om jouw unieke verhaal in een korte tijd over te brengen.

Dat kan in live action gefilmd worden, maar ook in 2D of 3D animatie uitgevoerd worden. Het hangt simpelweg af van het effect dat je bereiken wilt. Voor ons is dat het allesbepalende uitgangspunt.
Daarbij doen wij alles in-house. Met ervaren crews, eigen motion designers, copy writing, regie en productie.

Geen vertragende tussenschakels, maar maximale controle en een agile manier van werken!

Wil jij ook impact genereren met video?

Klanten waar we mee samenwerken:

Wij werken voor honderden bedrijven door heel Nederland en daarbuiten. Waarvan veel klanten in de ICT, Transport & Logistiek, Luchtvaart, Food, Healthcare, Finance, Retail, Technology, Engineering, Publieke en Energie sector.

 

Let's call, chat or meet!

Lizelot Verheijdt
Creative Producer

Wil je meer weten over hoe wij organisaties en mensen verbinden met onze films?

Bel ons   telefoon zwart+31 (0)88 141 14 14


Laten we een keer vrijblijvend brainstormen dan vertellen we je er alles over.

Wat is de bedrijfsnaam?

Wie is de contactpersoon?

Wat is het Emailadres?

Wat is het telefoonnummer?
herkomst

Ongeldige invoer