Entertain, inform and educate.

De drie belangrijkste punten in een animatie. Maar waarom zou je nou kiezen voor een animatie?

Nou, omdat je met een animatie gemakkelijk en duidelijk een boodschap kunt overbrengen aan je klanten. Een animatie is een film met verschillende stilstaande beelden in een volgorde waardoor er een soort cartoon ontstaat.

Uit onderzoek is gebleken dat door middel van een animatie je de aandacht langer vast kan houden en dat mensen de informatie sneller verwerken. Een ander voordeel is dat je met animatie letterlijk alles kan waarmaken, omdat animatie zo enorm breed is kan je op 1000 creatieve manieren je verhaal alsnog heel duidelijk overbrengen. Maar wat misschien nog wel het fijnste aan een animatie is dat een animatie jouw verhaal zelf verteld waardoor je zelf niet eens meer aan het woord hoeft te zijn, een animatie brengt jouw boodschap over op een manier waarop iedereen het kan begrijpen.


Of ja, dit is natuurlijk alleen het geval als jou animatie ook door professionals is gemaakt. En laten wij bij SKIPP hier nou toevallig een aantal experts op het gebied van animatie hebben die jou animatie naar een ‘’next level’’ kunnen brengen! Ben je benieuwd naar onze werk? Check www.skipp.nl/animatie


Deel deze pagina