1 minuten leestijd (284 woorden)

Drone video's

Wil jij ook gave droneshots van je bedrijf of voor een commercial? Dit is natuurlijk iets waar je professionals voor contacteert en vooral in Nederland, met onze strenge wetgeving die het vliegen met drones wel hééél moeilijk maakt.

In Nederland heb je namelijk heel veel no-fly zones en natuurgebieden waar zonder vergunning niet gevlogen mag worden. Tevens zijn er ook een aantal regels waar men zich aan moet houden. Zo mag je niet in de buurt van mensen vliegen, mag je niet boven de 120 meter hoogte vliegen, mag je in de avonduurtjes ook niet meer met je drone vliegen en ga zo maar door.

Natuurlijk is het jammer dat het vliegen met drones steeds moeilijker wordt maar uiteindelijk gaat het ook om de veiligheid van de mensen om ons heen. Ook is het maken van droneshots niet zomaar iets wat iedereen kan, het is een stuk moeilijker dan je denkt om de perfecte shots te maken en dit vereist oefening!

Voor het vliegen met drones heb je de benodigde skills nodig om ervoor te zorgen dat je beelden professioneel uitzien en om de veiligheid te garanderen. Ben jij op zoek naar een professionele partner ? Aarzel dan niet langer en mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij bij SKIPP produceren droneshots op professioneel niveau!

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.skipp.nl/